Misiune

Biroul Executorului Judecatoresc Silvia Scaesteanu exista pentru a oferi satisfactia lucrului dus la bun sfarsit.
Pentru a putea fi atins acest obiectiv, este foarte important ca noi toti sa colaboram avand aceleasi atitudini si principii comune.
Viziune
Ne vom baza in toate actiunile noastre pe seriozitatea si profesionalismul echipei noastre, pe atentia deosebita acordata calitatii actului de executare, mergand pana la cele mai mici detalii, avand ca principal scop respectarea legii in interesul colaboratorilor nostri.

Principii si valori

Consideram calitatea umana ca fiind unul dintre atributele de nepretuit ale noastre, atribut care trebuie dezvoltat si incurajat la maximum.
Ambitia si dorinta de autoperfectionare sunt calitati fara de care serviciile noastre nu pot fi mai bune zi dupa zi.
Responsabilitatea si onestitatea ne ghideaza relatiile cu toti colaboratorii nostri , creditori si debitori in egala masura.

Oamenii

Silvia Scaesteanu a dobandit o bogata experienta practica in cei peste sase ani de activitate in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, unde a profesat pana in anul 2003, moment de la care, in baza Ordinului Ministrului Justitiei nr.522/C/2003 a fost numita in functia de executor judecatoresc.
Experienta de practician al dreptului se imbina de mai bine de 7 ani si cu experienta de asistent universitar in cadrul Facultatii de Drept –Universitatea Hyperion.
Acest parcurs este o incununare fireasca a studiilor juridice absolvite in anul 1996, fiind licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti precum si a cursurilor postuniversitare, specializarea Drept International.

Echipa acestui birou a fost inca de la inceput formata din oameni tineri si curajosi, bine pregatiti, entuziasti si pasionati de tot ce inseamna stiinta dreptului, reusind in timp sa devina una dintre cele mai competente din domeniul executarii silite.
Toate acestea au facut ca, de la zi la zi, biroul nostru sa se dezvolte, numarul cauzelor solutionate favorabil sa se inmulteasca iar cei care intra in biroul nostru sa devina colaboratori permanenti, bucurandu-se de respectul cuvenit si de profesionalismul nostru.


Despre noi   Atributii   Informatii utile   Contact  
© 2005 BEJ.RO. Toate drepturile rezervate
Top